Afskærmning terrasse

Terrasse afskærmning i glas

Terrasse afskærmning
Terrasse afskærmning til bl.a. altaner

Hos Glasse producerer, leverer og monterer vi glas til jeres terrasse afskærmning.

Med en terrasse afskærmning i glas får du et udseende på din terrasse der både er elegant og ikke afgiver et følelse af indelukkethed. Afskærmningen skærmer for vinden samtidig med, at du stadig kan nyde udsigten til haven. En moderne terrasse afskærmning i glas kan være en flot løsning til både gamle og nye huse – det afhænger blot af hvilke stil der designes og produceres i.

Vores ekspertise er blevet opbygget via mange års erfaring med produktion af afskærmninger i glas, ikke blot til terrasser men også altaner, trapper samt meget andet. Gennemgående for alle løsningerne er at deres individuelle karakter der tilpasses netop det sted det skal opsættes og monteres.

Når vi leverer jeres løsning vil i modtaget et produkt der passer nøjagtigt til målene på jeres terrasse og lever op til jeres krav. På den måde står i med en terasse afskærmning i glas der i udseende kun er en af og den er jeres!

Hærdet og lamineret – krav til afskærmning af terrasse i glas

Afskærmning af terrasse kan bestilles i forskellige tykkelser og i matteret eller klart glas. Vi anvender hærdet og lamineret glas, da dette i dag er et lovkrav til glasafskærmninger.

Afskærmning terrasse og altaner
Afskærmning til terrasse og altaner – også indendørs

Hvad koster en terrasse afskærmning i glas?

Når man taler om prisen på en terrasse afskærmning i glas afspejles den i, at der er et stort antal forhold og regler der skal tages højde for. Grundet dette vil hver løsning være individuel og have en anderledes pris end en anden løsning.
For et uforpligtende tilbud, ud fra de ønsker og behov I har til jeres terrasse afskærmning, kommer vi gerne og undersøger forholdene, på den måde sikre du dig at du ikke blot modtager en billig pris der ikke så du ikke bare får en billig pris på en løsning, der ikke opfylder alle essentielle specifikationer.

Vi håber at I vil tage os med på råd, så vi i sammen kan sikre os at I får den rigtige løsning på afskærmning af terrasse til den rigtige pris.

For kontakt kan I ringe på 40 30 68 61 eller skrive til os på info@glasse.dk

Læs også mere om: Hærdet glas – Lamineret glas Altan afskærmning