Altaner

Glasafskærmning på din altan

Drømmer du om mere privatliv på din altan, så naboerne ikke kan se dig, når du sidder om sommeren og nyder solen eller har vennerne på besøg? Eller drømmer du om at skærme af for vinden, men vil samtidig gerne have lyset og solens stråler ind og kunne nyde udsigten? Med en glasafskærmning til din altan kan du få opfyldt begge dele. Mulighederne er mange, for glas er ikke bare glas. Du kan få klart glas eller matteret glas og i mange forskellige tykkelser og design.

Måske tænker du, at glas kun hører til i nyere bygninger og ikke passer ind i en ældre ejendom. Men vi kan designe og producere en altanafskærmning i mange stilarter, så den passer ind, uanset om det er en nyere eller ældre ejendom, du bor i. Det eneste, der er ens for alle vores afskærmninger, er, at de er lavet af hærdet og lamineret glas, da det er et lovkrav i dag.

Altan afskærmning
Altan afskærmning med glas

Praktisk og æstetisk glasafskærmning

Hos glasse.dk er glas vores lidenskab. Vi laver altanafskærmning, hvor det praktiske og det æstetiske går op i en højere enhed. Hos os er det ikke nødvendigt at gå på kompromis med design for at få en glasafskærmning til din altan, som opfylder alle dine praktiske behov. Det kan være, du har et praktisk behov som fx at reducere støjniveauet på din altan. Afhængigt af, hvor meget glasafskærmning du får sat op, kan du også sagtens få bemærkelsesværdige resultater på det punkt, så du kan høre mere fuglefløjt og mindre trafikstøj.

Som en ekstra bonus kan din afskærmning til altanen også mindske behovet for vedligehold af altanen og evt. møbler efter en lang vinter med regn, blæst og sne.

Vi er med dig i hele processen – fra idé til færdigt produkt – og står klar med råd og vejledning, hvis du har brug for det. Sådan sikrer vi os, at resultatet bliver, lige som du drømmer om. Vi har mere end 25 års erfaring med at opfylde drømme om glasafskærmning til altan, derfor kan vi også hjælpe dig til at få den helt rigtige løsning.

Ikke kun altanafskærmninger

Glasse.dk består af Slagelse og Korsør Glarmesterforretninger. Vi er en af Danmarks førende ekspert inden for afskærmning til altan og har erfaring med store såvel som små opgaver, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din altan. Altanafskærmning er dog kun ét af vores mange kompetenceområder. Vil du fx have gulv til loft-spejle i entréen eller nye termo- eller energiruder på hele huset, kan vi hjælpe med både fremstilling, salg og montering, og alle opgaver laver vi naturligvis efter mål. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven, inden du endeligt beslutter dig. På den måde kan vi give dig en mere nøjagtig pris, der afspejler alle dine ønsker for dit næste projekt.

Du kan bruge vores kontaktformular, så kan vi give dig et godt, uforpligtende tilbud på opgaven.

Alle altaner laves i samarbejde med dk-smedie.dk.

Hærdet glas
Hærdet glas til altan afskærmning