Glarmester Fredensborg

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Vi hos Glasse.dk står klar til at hjælpe dig, når du søger en effektiv og kvalitetsbevidst glarmester til Fredensborg.

Vores virksomhedserfaring rækker helt tilbage til 1999. Det betyder, at vi gennem tiden har vi specialiseret os inden for en bred vifte af glarmesteropgaver lige fra udskiftning af ruder til fremstilling af glasdøre og glasvægge.

Vi fremstiller selv det glas, vi bruger i vores arbejde. Det gør vi af to særlige årsager. For det første sikrer det os, at vi altid er ajour med vores materialers høje kvalitet. Og for det andet, at du som kunde bliver stillet tilfreds med et skarpt og holdbart resultat – som er det vigtigste for os.

 

Lad glas skabe rammerne i dit hjem – vælg Glasse.dk som samarbejdspartner

Med stor respekt for vores brug af højkvalitetsglad er vi stærkt motiverede efter at levere et gennemarbejdet og grundigt stykke arbejde. Glas har utallige kvaliteter, som har stort potentiale i mange sammenhænge. Det vil vi gerne vise dig ved at levere et æstetisk og funktionelt resultat i glas.

Det gælder både, når du søger en dygtig glarmester til at udskifte dine ruder, designe en flot afskærmning i glas eller installere specialruder i bygningen. Ingen opgaver er for store eller for små for vores dygtige fagfolk.

Giv os et kald, og lad os tage en uforpligtende samtale om dit behov. Så finder vi i fællesskab frem til en passende løsning til dig.