Glarmester Frederikssund

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Har du en glarmesteropgave, der skal løses? Glasse.dk er din effektive og kvalitetsbevidste glarmester i Frederikssund og omegn. Vi er leveringsdygtige inden for en lang række produkter og praktiske designs i glas, herunder udskiftning af ruder, installation af glasdør og meget mere.

Med mange år i branchen, har vi siden vores opstart specialiseret os inden for et bredt spekter af glarmesteropgaver. Ingen opgaver er for store eller for små for vores kompetente team, som sætter en ære i at levere et skarpt og gennemarbejdet håndværk.

Vores glas kommer fra egen produktion, så vi altid er sikre på at anvende de bedste materialer, når vi klarer en glarmesteropgave for dig.

Skal du bruge en dygtig glarmester? Kontakt os allerede i dag

Uanset om du søger en glarmester til din private bolig eller din virksomhed, står Glasse.dk til rådighed med høj faglig ekspertise. Har du en specifik forespørgsel til os?

Hos Glasse.dk er vi motiverede efter at skræddersy smarte løsninger til alle vores kunder.

Vi elsker at være kreative og udnytte glassets store potentiale ved at kombinere et æstetisk design med funktionalitet. Der er ingen opgaver, der er ens – men det er kvaliteten af vores resultater, som følge af vores grundige arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan komme op med et uforpligtende tilbud til dig. Fang os på telefonen eller send os en mail med din forespørgsel. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt videre med dit projekt.