Glarmester Frederiksværk

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Søger du en grundig og kvalitetsbevidst glarmester til Frederiksværk eller omegn? Så er Glasse.dk din faglige og kompetente samarbejdspartner.

Gennem vores mange år i branchen, har vi hjulpet både private kunder såvel som virksomheder og offentlige institutioner, og vi har siden vores opstart specialiseret os i en bred vifte af glarmesteropgaver.

Hos Glasse.dk vil vi score højt på kvalitet, både når det kommer til vores materialer og service. Derfor producerer vi selv vores glas, så vi 100% kan stå inde for de materialer, vi bruger i vores arbejde. Når materialerne er i topklasse, er du sikret et holdbart og gennemarbejdet resultat – og det kan vi stå inde for.

 

Vi stiler efter gennemsigtighed og prima kvalitet hele vejen igennem

Står du og søger en glarmester til at udskifte dine ruder, designe en flot afskærmning med glas eller installere specialruder? Så står vi hos Glasse.dk klar til at hjælpe dig og sammensætte en både funktionel og æstetisk løsning ud af vores kvalitetsglas.

Vi lader vores fascination og store interesse for glas skinne igennem i enhver opgave, så resultatet af vores arbejde står skarpt og fremhæver glassets unikke egenskaber.

Hos Glasse.dk skal god kvalitet ikke koste spidsen af en jetjager. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Giv os et kald på telefonen for et uforpligtende tilbud, eller send os en mail med din forespørgsel.