Glarmester Helsingør

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Glasse.dk er din effektive og kvalitetsbevidste glarmester i Helsingør og omegn. Vi står bag en lang række produkter og praktiske løsninger i glas, herunder glasdøre og gelænderglas samt installation og udskiftning af ruder.

Søger du en dygtig glarmester til at klare en opgave i din virksomhed, din private bolig eller for en offentlig virksomhed? Vælg Glasse.dk for en faglig og grundig samarbejdspartner, hvor ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi har erfaring som glarmesterforretning siden 1999, og vi har siden vores opstart specialiseret os inden for et bredt spekter af glarmesteropgaver.

 

Gennemsigtighed og høj kvalitet hele vejen igennem – i glasset som i vores virksomhed

Hos Glasse.dk ser vi høj kvalitet som en selvfølge, både når det kommer til vores arbejdsopgaver og kundeservice. Derfor fremstiller vi selv vores glas, så vi altid er sikre på at udføre glarmesterarbejde ud fra de bedste materialer.

Vi giver alle vores kunder muligheden for skræddersyede løsninger uden at muge ud i din pengepung. Hos Glasse.dk vil vi tilbyde priser, hvor alle kan være med.

Har du en opgave til os? Eller har du brug for vejledning og gode inputs til dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen eller på mail. Vi deler gerne ud af vores ekspertise.