Glarmester Hillerød

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Skal du have udskiftet dine ruder eller installeret en ny glasdør? Eller har du en helt særlig drøm om et flot design i glas? Vi hos Glasse.dk står klar til at gøre din forespørgsel til virkelighed. Vores erfaring i branchen rækker tilbage til 1999, og siden vores opstart har vi dygtiggjort os inden for et bredt spekter af glarmesteropgaver.

Uanset om du søger en effektiv glarmester til at udføre en opgave i din virksomhed eller din private bolig, stiller vi vores service til rådighed.

Vi producerer selv vores glas og foretager et grundigt gennemtjek, inden det forlader vores lager. På den måde er det udelukkende de bedste materialer, vi gør brug af, når vi klarer en glarmesteropgave for dig.

 

Lad Glasse.dk hjælpe dig med installation eller udskiftning af glas

Hos Glasse.dk vil vi leve op til vores materialers høje kvalitet. Et æstetisk og funktionelt resultat i glas er drivkraften under vores arbejdsproces, og vi sætter først et punktum ved vores opgave, når du som kunde er stillet tilfreds.

Søger du en effektiv og faglig samarbejdspartner, som kan skræddersy en løsning til dig i glas? Ingen opgaver er for store eller for små for Glasse.dk.

Har du brug for råd eller vejledning i dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen eller på mail. Så kan vi strikke et uforpligtende tilbud sammen til dig ud fra dit specifikke behov.