Glarmester Hørsholm

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Søger du en effektiv og kvalitetsbevidst glarmester til Hørsholm eller omegn? Så står vi hos Glasse.dk til din rådighed. Med brancheerfaring, der rækker helt tilbage til 1999, har vi specialiseret os inden for et bredt spekter af glarmesteropgaver.

Vi står bag en lang række produkter og praktiske løsninger i glas. Her kan bl.a. nævnes glasdøre og gelænderglas samt installation og udskiftning af ruder. Vi klarer både opgaver for virksomheder og private – ingen opgaver er for store eller for små.

Vælg Glasse.dk og få en faglig og grundig samarbejdspartner

Hos Glasse.dk ser vi høj kvalitet som en selvfølge. Det gælder både, når det kommer til vores arbejdsopgaver og kundeservice. Vi vil kendes på høj kvalitet og gennemsigtighed hele vejen igennem – i vores glas såvel som i vores virksomhed.

Derfor fremstiller vi selv vores glas. På den måde er vi altid sikre på at udføre glarmesterarbejde baseret på de bedste materialer.

 

Har du en opgave til os? Kontakt os på telefonen eller mail

I tilfælde af at du har brug for vejledning og gode inputs i dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores ekspertise og står klar til at skræddersy et godt tilbud til dig.

Du kan fange os på telefonen eller på mail.