Glarmester Humlebæk

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Skal du have installeret en ny glasdør eller udskiftet dine ruder? Eller går du og drømmer om et helt særligt design til hjemmet i glas?

Hos Glasse.dk står vi klar til at realisere din forespørgsel. Siden vores opstart i 1999 har vi dygtiggjort os inden for et bredt spekter af glarmesteropgaver, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger – som både scorer højt på æstetik og funktionalitet.

 

Din allround og kvalitetsbevidste glarmester i Humlebæk og omegn

Uanset om du søger en effektiv glarmester til at udføre en opgave i din virksomhed eller din private bolig, stiller vi vores service til rådighed.

Vi fremstiller selv det glas, vi anvender i vores glarmesterarbejde. Inden det forlader vores lager, foretager vi et grundigt gennemtjek af materialet. På den måde er det udelukkende de bedste materialer, vi gør brug af, når vi klarer en glarmesteropgave for dig.

 

Lad Glasse.dk være din faglige samarbejdspartner

Hos Glasse.dk vil vi leve op til vores materialers høje kvalitet. Et æstetisk og funktionelt resultat i glas er drivkraften under vores arbejdsproces. Vi sætter først et punktum ved vores opgave, når du som kunde er tilfreds med resultatet.

Har du brug for råd eller vejledning i dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen eller på mail. Så kan vi strikke et uforpligtende tilbud sammen til dig ud fra dit specifikke behov.