Glarmester København

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Hos Glasse.dk får du glas vi selv fremstiller, og vi kan derfor stå 100% inde for kvaliteten når vi udfører glarmester arbejde i København.

Vi leverer stort set alle glarmesteropgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner, og er opdateret med det seneste bygningsreglement og gældende regler på området. Vi sørger altid for at udføre arbejdet til tiden.

Herunder kan du læse om en række af de glarmester opgaver vi udfører i København.

Glasbord til DK Smedie
Glasse udfører specielt glasbord til DK Smedie

Termo- og energiruder fra glarmester i København

Energiglas mindsker varmetabet fra vinduerne ved hjælp af en usynlig metalbelægning. Energiglas er miljøvenligt glas. Termoruder kan fås som 2-lags glas, men også med flere lag glas.

Energiruder har en særlig god isolationsevne. I energiruder, er det ene lag glas forsynet med en belægning, der skaber yderligere isolering, og hulrummet mellem glassene er fyldt med en speciel gasart. Det giver sig udslag i, at varmetabet kun er halvt så stort som med termoruder.

Vi udskifter punkterede termoruder og energiforbedrer gerne hele boligen i København. Vi installerer også gerne specialruder som f.eks. støjdæmpende ruder, solafskærmende eller brandhæmmende.

Altanskærmning fra din glarmester i København
Glasse.dk leverer forskellige altanafskærmninger over hele København

Glasdøre og glasvægge fra din glarmester i København

Vi leverer alle typer af glasdøre og vægge i hele København. Alt lige fra glasvægge til badeværelser og køkkenet samt skillevægge og helglasvægge til kontorer.

Ønskes et åbent kontormiljø, er glas skillevægge en glimrende løsning, da støjgenerne mindskes og dagslyset har mulighed for at finde vej gennem kontorerne.

Vi kan levere både klare eller farvede glasvægge og døre fra din glarmester i København og omegn.

Spejlvæg til Art Of Dance
Glasse.dk leverer specielfremstillet spejlvæg til Art Of Dance

Udskiftning af butiksruder

Alle typer af butiksvinduer udskiftes i forbindelse med indbrud, hærværk og forsikringsskader. Vi installerer også gerne ved nybyggeri eller renovering.

Somme tider er ruderne ridsede eller perforerede, og trænger til en udskiftning på grund af vind og vejr eller uheld. Der kan være mange forskellige grunde til at udskifte ruderne, og vi kommer gerne som glarmester overalt i København.

Altan afskærmninger

Har du en terrasse eller altan der er lidt for åben, eller kræver større sikkerhed? Afskærmning med glas er en flot æstetisk løsning, der samtidig er sikker.

Glasgelændre fås både med gennemsigtigt og matteret glas. Eller som stolpefri gelænder.

Glarmester i København - ovenlys vinduer
Få det rette lysindfald med glasruder

Glarmester – hvor kommer ordet fra?

”Glar” kommer af det oldnordiske ”gler”. Ordet bruges ikke længere, men er bevaret i ordsammensætningen: Glarmester.
Man kan også bruge ordet, om en person, der har en mere kunstnerisk tilgang til glas.

Se også: