Glarmester Næstved

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Søger du en grundig og effektiv glarmester til Næstved eller omegn? Vælg Glasse.dk for en faglig og kompetent samarbejdspartner.

Med erfaring og branchekendskab, der rækker helt tilbage til 1999, har vi specialiseret os i en bred vifte af glarmesteropgaver. Gennem årene har vi hjulpet både private kunder såvel som virksomheder og offentlige institutioner med flotte og praktiske løsninger i glas.

 

Høj kvalitet ned til mindste glasstump

Hos Glasse.dk er høj kvalitet alfa omega – både når det kommer til vores materialer og kontakt med dig. Vi lader vores fascination og store interesse for glas skinne igennem i enhver opgave, så resultatet af vores arbejde står skarpt og fremhæver glassets unikke egenskaber.

Når materialerne er i topklasse, er du sikret et holdbart og gennemarbejdet resultat – og intet mindre kan vi stå inde for. Derfor producerer vi selv vores glas, så vi er helt ajour med vores materialers kvalitet. Med gode materialer og et stærkt team af dygtige fagfolk, er du i de bedste hænder, når du vælger Glasse.dk.

Lad Glasse.dk hjælpe dig i land med dit projekt i glas

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Giv os et kald på telefonen for et uforpligtende tilbud, eller send os en mail med din forespørgsel.