Glarmester Nykøbing Sjælland

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Står du netop og mangler en dygtig glarmester i Nykøbing eller på Sjælland, der kan hjælpe dig med alt lige fra udskiftning af glas i drivhuset til bestilling af glasplader efter specialmål? Så har du endelig fundet den rette til opgaven!

Hos Glasse.dk har vi siden 1999 hjulpet kunder som dig godt igennem både akutte og mindre akutte opgaver. Dertil er vi som noget helt unikt eneforhandler af ridsefrit glas, hvilket betyder, at du kan få leveret 10 mm. ridsefrit frost glas til dine borde, hylder eller andre overflader i hjemmet, der kræver særlig overfladebeskyttelse. Dertil er de også velegnede til diske i fx butikker eller på restauranter.

Vi hjælper både private- og erhvervskunder

Uanset om du handler privat eller på vegne af din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe. Som selvstændigt erhvervsdrivende er der ikke to dage, der er ens, og der kan pludselig opstå udfordringer som fx butiksindbrud, der kræver en øjeblikkelig erstatning af glasfacaden.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, så du kan få et uforpligtende tilbud fra vores glarmester på Nykøbing Sjælland på den opgave, du står og mangler hjælp til netop nu.