Glarmester Ringsted

Kontakt Glasse.dk

Halsskovvej 46 – 4220 Korsør, Denmark

Tlf: 40 30 68 61, e-mail: info@glasse.dk

Åbningstider: Mandag til fredag 08:00-16:00

 

Søger du en effektiv og kvalitetsbevidst glarmester til Ringsted eller omegn? Så står vi fra Glasse.dk klar til at hjælpe dig. Med erfaring siden 1999 er vi specialister i branchen inden for en bred vifte af glarmesteropgaver lige fra udskiftning af ruder til fremstilling af glasdøre og glasvægge.

Vi fremstiller selv vores glas, så vi altid er helt ajour med vores materialers høje kvalitet – og så du som kunde bliver stillet tilfreds med et skarpt og holdbart resultat.

 

Din faglige samarbejdspartner til enhver glarmesteropgave i Ringsted

Glas er et æstetisk og klassisk materiale, som har stort potentiale i mange sammenhænge. Hos Glasse.dk lader vi vores fascination og store interesse for glas skinne igennem i enhver opgave. Med stor respekt for vores brug af højkvalitetsglas er vi motiveret for at levere et gennemarbejdet og grundigt stykke arbejde, som fremhæver glassets utallige kvaliteter.

Står du og søger en glarmester til at udskifte dine ruder, designe en flot afskærmning med glas eller installere specialruder i en bygning? Måske har du en helt fjerde forespørgsel til os? Ingen opgave er for stor eller for lille for vores dygtige team, som brænder for at skræddersy de bedste løsninger ud fra vores yndlingsmateriale.

Giv os et kald, og lad os tage en uforpligtende samtale om dit behov. Så finder vi i fællesskab frem til en passende løsning til dig.