Glasplade til Køkken

Glasplade til køkken

Er du også ved at være godt træt af stænk i dit køkken omkring kogepladen? Så bør du måske overveje at investere i en glasstænkplade, så du kan lave mad med god samvittighed og med minimal rengøring til følge.

Hos Glasse.dk laver vi flotte køkkenstænkplader glas i flere forskellige farver – vælg bl.a. imellem en dyb midnatsblå eller sort variant, der kan skabe en perfekt kontrast til det lyse, hvide køkken.

Vi laver stænkplader til køkkenet i glas på bestilling

Slip effektivt af med stænk i dit køkken med en stænkplade i elegant glas, der i modsætning til de klassiske metalvarianter, er mere varm at se på og rig på lækkert design.

Har du måske allerede de præcise mål på, hvordan du ønsker din glasplade til køkkenet? Eller mangler du helt basal vejledning til, hvordan du konkret skal bære dig ad?

Hos Glasse.dk har vi mange års erfaring med samtlige projekter inden for glarmesterfaget, og vi kan derfor hjælpe dig med at slippe af med stænk i køkkenet på effektiv vis. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så du kan blive klogere på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig – uden at det behøver at koste en bondegård.

 

Køb her