Glasvægge til kontor & hjem

Glasvægge er en elegant løsning, som kan bruges i indretning af badeværelser, mødelokaler og kontormiljøer mm. Det giver bl.a. mulighed for at få dagslyset ind i alle rum samtidig med, at en glasvæg er en let og enkel afskærmning og/eller opdeling. Glasvægge er den ideelle løsning, der kombinerer æstetik med stor funktionalitet.

Hos Glasse.dk har vi løsningen, hvis du har projektet. Tøv ikke med at tage fat i os ved at ringe på tlf. 40 30 68 61 eller skrive en mail til info@glasse.dk, hvis du har brug for vejledning i valget af den rette glasvæg.

Glasvægge
Glasvægge med matterede striber til kontor

Sådan kan glasvægge bruges på kontoret

Skal du have opdelt et åbent kontormiljø, så er glasvægge en rigtigt god løsning. Glasset kan fås i flere design, som f.eks. klart glas, mat glas eller glas med motiv – der er med andre ord rig mulighed for at skræddersy en glasvæg, der passer til formålet, miljøet og indretningsstilen.

Hos Glasse.dk fører vi ikke standardmål, da alle vægge laves efter de mål, du ønsker.

Fordele ved glasvægge i kontormiljøet

En af fordelene ved at vælge glasvægge til kontoret er blandt andet, at følelsen af et åbent rum bibeholdes, da der kan strømme lys igennem på tværs af rummet, selvom det deles op af glasset. Glasvægge kan også adskille rummene tydeligere, hvis du vælger en farvet glasvæg, en matteret væg eller glas med design.

En anden fordel er, at en glasvæg typisk giver god lydisolering, hvilket er en fordel, hvis man laver mødelokaler afskilt fra resten af kontormiljøet med glas. I åbne kontorlandskaber er støjen ofte en udfordring, hvilket adskillelser af glas kan være med til at nedbringe.

Glasvægge til kontoret kan designes på forskellige måder, og du kan give dem dit eget særpræg. De kan være gennemsigtige, med folie eller bare matte. Væggene kan bruges både som skillevægge i kontorlandskabet, men også som helglasvægge.

Glasvægge er generelt meget nemme at rengøre, så kontoret holdes præsentabelt.

Glasvægge til badeværelset

Glasvægge kan også bruges hjemme i privaten – eksempelvis i badeværelset. Til badeværelser produceres vores glasvægge som standard i 8 mm hærdet glas.

Vil du vide mere om, hvordan vores glasvægge kan inkorporeres i dit private hjem såvel som på kontoret, så tag fat i os. Vi står klar med råd og vejledning og deler gerne ud af vores ekspertviden på området.