Om Glasse.dk

Korsør Glarmesterforretning & Slagelse Glarmesterforretning

Lasse Christiansen har siden 1999 drevet Korsør Glarmesterforretning samt Slagelse Glarmesterforretning siden 2001.

Korsør Glarmesterforretning og glasse.dk har eneforhandling i Danmark på ridsefastglas, læs mere om ridsefast glas på vores forside og se billeder af ridsefast glas i vores galleri.

Korsør Glarmesterforretning startede som en ganske alm. glarmesterforretning, hvor der blev sat termoruder i. Vi kører nu som glarmester over det meste af Sjælland og København og sætter termoruder i, dækker termoruder af og sørger for at det er sikkert, til vi kommer med dine nye termoruder.

Vi reparerer også autoruder, vi har ikke autoruder på lager, men kan have dem hjemme til montering dagen efter, derfor er det nemt og hurtigt at få skiftet sine autoruder.

Vi laver også gelænderglas, i vores galleri har vi billeder af noget af det gelænderglas vi har lavet, på billederne er det gelænderglas med sandblæsninger på, men vi kan også lave det i mange andre varianter. Indramning af billeder. Der er mange muligheder for at få indrammet sine billeder, få dine billeder i en fin guldramme eller i en fin aluramme, hvilket gør at det er dine billeder der er fremhævet og ikke rammen.

Vi har kørt døgnvagt for Falck, G4S, Politiet samt flere butikskæder, private og erhvervs kunder.

Alt dette har været spændende, men interessen for glasset og de mange anvendelses muligheder, blev større, så derfor blev glasse.dk en realitet, her vil vi satse på at leverer høj kvalitet som glarmester, til priser hvor alle kan være med.

Vi leverer alt i glas hylder, glas døre, glas skabe, spejle i alle faconer, spejle med huller, spejle med slibninger til hele landet, men ring til os og få en uforpligtende samtale om netop det glas du står og skal bruge.

Se også: